Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hullámos papagáj nem mozdul,...

Hullámos papagáj nem mozdul, miért? (lent)

Figyelt kérdés
Ma mentünk az álatkereskedésbe egyeeül ő voot a hím de nagyon nyugodt volt a nöstények izgágák voltak. A hímet vettük meg.Most hazaértünk és egy kalitkába tettük nem szól,nem beszél, nem mozdul,nem eszik,nem iszik csak nézeget csak néha megfordul most már kihúzta magát sokszor pislog.de ha lekapcsolom a lámpát elkezd mozogni de csak egy rúdon.almát se eszik.Hullámos papagáj

2012. ápr. 4. 20:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A fürtös kölest fürtökben árulják. Én le szoktam törni róla gumókat és azzal szelídítek. Fürtöst pedig csak akkor kapnak, ha tanítani akarok, vagy jutalmazni, így náluk összekapcsolódott az, hogy ilyen csemegét csak tőlem kapnak, ha szót fogadnak. Így minden könnyebben megy velük:)

A másik kérdésed nem értem, bocsi.

2012. ápr. 5. 17:18
 12/12 A kérdező kommentje:

bocsi rossul írtam:

Ja és érdemes a nem fürtös kölest?

Így értettem, hogy érdemes e-fürtös kölessel jutalmazni de már tudom köszi ment a zöld kéz mindenkinek

2012. ápr. 5. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!