Miért csinálja ezt a fiú papagájom?
Már többször volt "barátnője" de mindig addig verte szerencsétlent, míg az mély depresszióba nem esett. Miért verte őket?
A lány pedig csak tűri. Ha meg különteszem őket, akkor a lány lesz depis.
Ha előbb volt meg az egyik papagáj mit a másik, akkor szerintem először egybe kell őket szoktatni.
1. lépés: a két kalitka egymás mellé tenni
2. lépés: egy közös repteés során összeengedni
3. lépés: mehetne egy kalitkába
persze lpésről-lépésre hetek alatt
A kék viaszhártya nem mindig egyenlő a hímmel. Azt nézd meg van-e az orrlyukai körül fehér,világos karika mert ha van akkor tojó.
Ha 8 éve megvan gondolom már nagyon szelíd, hozzád nőtt. Lehet hogy téged tekint a párjának ezért utasítja el a tojókat.
Mennyi idő után rakod be mellé a tojókat,hogyan/milyen módszerrel szoktatod őket egymáshoz?
Van a kalitkában tükör,műpapagáj?
Hozzám elég jó a viszonya, kedves.
Sajnos van tükör, anyám berakta és azóta függő. Tuti, hogy hím, nemcsak azért mert nincs fehér szín a szaruhártyán, de néha "rámászik" a tojóra. Utána megveri.
Először külön kalitkában voltak, de a tojó annyira ragaszkodik hozzá, vele is alszik. Szerintem skizofrén. Most éppen összebújtak...de utána úgy is megveri...
Köszönöm a válaszodat! Már ma is kivettem, de még jobban dühbe jött, utána depis lett... Szép folyamatosan leszoktatom a tükörről...
KÖSZÖNÖM :)
Ment a zöld mancs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!