A hullámos papagájom beteg vagy még szokatlan a hely neki?
Figyelt kérdés
Egy hete és egy napja vettem egy hullámos papagájt egy tenyésztőtől. Sokat olvasgattam tanultam a hullámosokról mielőtt belemertem fogni, hogy legyen nekem is. A kérdésem az lenne, hogy már elkezdett csiripelni itt nekem néha néha, de nagyon furcsa a hangja kicsit arra emlékeztet amikor egy gumikacsát összenyomunk. Ez azért van mert fiatal vagy az új hely miatt vagy pedig beteg? Akármennyire figyelem nem hasonlít a hullámos papagájok hangjára. És ennyi idő után kiengedhetem a kalitkából? A Kezemre már ráül, de enni nem eszik még a tenyeremből.2012. márc. 30. 11:44
11/13 anonim válasza:
Csak a türelem:) Nyisd ki minden nap a kalitkát úgy, hogy a kijárás kényelmes legyen (bent ülőke az ajtóhoz, és kint is valami, amire kiülhet nézelődni), lehet, hogy pár nap sem kell, és ki fog nézelődni, ez teljesen biztos:) Csak lássa, hogy ez a világ legtermészetesebb dolga, és nem történik "semmi különös", ha ő kinéz/kimegy, majd kirepül.
12/13 A kérdező kommentje:
Sikerült videóra vennem a papagájom hangját. Úgy tudtam, hogy bejátszottam egy videót ahol hullámos papagájok csiripelnek és erre ős is rákezdett valamennyire tehát a csiripelés a háttérben az a videóból van lehet látni amikor az én papagájom csiripel és hallani is lehet, hogy elég furcsa szerintem. Íme a videó: http://www.youtube.com/watch?v=IFQ0MMzM-TA&feature=youtu.be
2012. ápr. 3. 15:13
13/13 Moon_Walker válasza:
Szia, megnéztem a videót, szerintem ez nagyon fiatal!
A hangja tényleg kacsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!