Milyen gyakran cserélitek a madaraitok almát?
Figyelt kérdés
Én két naponta szoktam csak így nagyon gyorsan elfogy az alom. Sűrűbben kéne, vagy gyakrabban? Egy hullámos papagájom van.2012. márc. 26. 19:14
1/6 anonim válasza:
Én csak hetente egyszer. Mit használsz alomnak? Nálam homok van, úgy hogy a kalitka alján mindenhol legyen homok, de nem túl vastag rétegben.
2/6 anonim válasza:
A kalitka aljába madárhomokot tegyél és elég hetente egyszer cserélni. Vagy ha olyan a kalitka hogy az alján is van rács akkor az aljába(a rács alá) újságpapírt is tehetsz mert nem tudja megenni csak akkor egy külön etetőbe tegyél be neki madárhomokot.
3/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
Sima homokot használok, amiben vannak kagylózuzalékok, vagy mi. Szóval értitek :D
2012. márc. 26. 19:47
4/6 anonim válasza:
A kagylódarabokat és apró kavicsokat tartalmazó homokot hívják madárhomoknak.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. márc. 26. 21:31
6/6 anonim válasza:
nem eszem madarakból készült almát. fujj :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!