Milyen tanácsokat adnátok nekem díszmadár vásárlás előtt (Bővebben lent! )?
Figyelt kérdés
Szeretnék a szobámba egy díszmadarat. A szobámban van 2 ablak is, de nap nem süt be sajnos, és a hőmérséklet is hűvösebb picit mint máshol! Lehetőleg egy olyan fajtájú madarat szeretnék, aminek ha a kalitkáját letakarom éjszaka egy pléddel akkor hagy aludni engem is! :)
Milyen madarat ajánlanátok nekem?
Illetve tudnátok mondani nekem webshopokat, ahol találok ketrecekről, kiegészítőkről esetleg még madarakról is információkat és árakat?
Köszönöm!
2012. márc. 19. 17:00
1/1 anonim válasza:
"letakarom éjszaka egy pléddel "
? (: Akkor nem sokáig kel hallgatnod mert megfullad xD
De most viccen kívül.Ha akarsz aludni akkor ne vegyél madarat.Ha van egy külön kis szoba vagy hal akkor oda ki tudod rakni.Nekem van egy papagájom.Rosszabb mint a húgom c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!