Mi lehet a baja? (sűrgős)
Hasmenéskor is a tollukba ragad az ürülékük. De 1 biztos az hogy ráragad az ürüléke nem normális tehát valami baja van. Vidd állatorvoshoz.
Vagy ami még eszembe jutott hogy tojni akar csak valamiért nem tudja kitojni a tojást ezért megpróbált magának segíteni azzal hogy kitépkedte a tollait. Ebbe is belehalhat tehát minél előbb vidd orvoshoz. Látsz valamilyen jelet arra hogy tojni akar? Pl.kalitka aljában kapirgálás,rendezkedés,ülés, dupla/tripla annyi kalcium azaz csőrkoptató/szépia fogyasztás.
Az én hullámos tojóm tavalyelőtt decemberben(3 évesen) tojt először. A tojás előtt hónapokig hasonlóan viselkedett mint a tiéd(többet volt a kalitka aljában,több szépiát evett) majd az egyik nap amikor hazajöttem már a tojásán ült ami nagy meglepetés volt mert addig azt hittem hogy hím.
Tehát nagyon valószínű hogy tojni fog vagy már tojt volna csak mint írtam valamiért nem tud. A lehető leghamarabb el kéne vinned egy állatorvoshoz hogy kiderüljön mi a baja mert ha tényleg elakadt benne a tojást akkor orvosi segítség nélkül belehal(ha más baja van abba is könnyen belehalhat orvos nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!