Mit tegyek, ma elvitt a poc 2 kiscsirkét mit tudnék ellene tenni?
Figyelt kérdés
nappal vitte el a kéthetes csirkéket tudtok-e olyan joszágot ami elriasztja ami tényleg bevált.nagyon fontos lenne mert csak apro joszágunk van ,választ elöre is köszönöm2009. jún. 7. 23:34
11/17 anonim válasza:
Akkor alulra is tegyél kerítést és a kerítésre földet, és akkor a kerítés nem sérti fel a pipik lábát, de a poc sem tud bemenni.
12/17 anonim válasza:
Nem közepes testű vadászkutya kell, hanem kicsi.
Jack Russel terrier vagy szálkásszőrű tacskó, ők nagyon jók ebben.
No meg a macska ( bár a mi macskáinkat csak az egerek érdekelték).
Patkánycsapdákat érdemes kitenni még.
13/17 anonim válasza:
ha vándorpatkány, akkor egy macskát eléggé megsebesíthet, elég nagyra tudnak nőni...
14/17 anonim válasza:
egyszer láttam egy filmben, hogy hajat kötöttek harisnyákban a róka ellen a tyúkkeritésre ... a fodrásztól kérték .. nem lehet hogy ez ellen is használna? :D
Le a poc-okkal! :D
15/17 anonim válasza:
Köszönöm mindenkinek!!! Ilyen jót régen nevettem!!!
Na szóval, riasztónak sok minden jó,attól függ,hogy végülis kiderült-e mi az a poc?!
Csinálj egy olyan lebetonozott részt ahol tarthatod őket,nem kell nagy,egy kb 2×3 méteres bőven megteszi.Attól függ mennyi pipi van. A macskát nem ajánlom,kifejezetten szeretik a kiscsirkét! :)
16/17 anonim válasza:
Régen faluban laktam és az öregek a patkányt hívták annak:)
17/17 anonim válasza:
Nem hiába imádom ezt az oldalt. Pár véletlen kérdés és a mélabú odavan...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!