Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Kissándorhoz betehető másféle...

Kissándorhoz betehető másféle papagáj? Vagy összeférhetetlen?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt Hagaban szabadban ropkodnek szazaval. Szepen bekesen ringatoznak a faagakon a galambokkal, gondolom, ezek szerint bekesek.
2012. febr. 18. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen papagájra gondoltál? Mert nem mindegy.

Az elsőnek üzenem, hogy teljesen más a szabadon tartott madarak esetében a dolog, mint kalitkában, röpdében, ahol adott esetben nem tud a gyengébb hova menekülni.

2012. febr. 18. 09:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom, apukam is papagaj tenyeszto. Csupan erdekessegnek szantam, hogy mig otthon egy Kissandor papagaj eleg jo arat kostal, addig itt Hagaban az utcan szabadon ropkodnek. Apukam meg ba akarja oket fogni es hazavinni oket, tiszta ideges mindig :)))))) De tenyleg hihetetlen, meg amikor havazik is, itt vannak, nem repulnek el, es hatalmas rajokban ropkodnek, es hangosak, mint az oregasszonyok :D
2012. febr. 18. 10:45
 4/5 A kérdező kommentje:

2. Milyen papagájt lehetne mellé? Ha van tipped, szívesen fogadom:)

1. Foghatnál nekem egyet Hágában és elküldhetnéd:) Mindegy mien nemű és színű:)

2012. febr. 18. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:
össze lehet rakni mással, de csak a fajtársával érzi jól magát. mit akarsz, hogy ő jól érezze magát, vagy hogy te bámuld ahogy 2 madár nem érzi jól magát? itt a rigó és a galamb is jól megvan, ...naná mert nem 30szor 40es kalitkában vannak
2012. febr. 20. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!