Fehér Sólyom? Kéne csinálnom egy kiselőadást a fehér sólymokról, de nem találok róla infókat a google-n. Egy weboldalt ha tudnátok adni az jó lenne. én a wiki-n sem találtam
hát én is körülnéztem tényleg semmi :S
max a solymok általános jellemzése, illetve füllentés,
vagy könyvtár :)
Kezdjük ott, hogy amit te fehér sólyomnak hívsz, annak északi sólyom vagy vadászsólyom a valódi neve, latin neve Falco rusticolus. A legnagyobb faj valamennyi sólyomféle közül.
Erre már rákereshetsz. Én láttam a valóságban is, nagyon szép állat :)
"Nem is fogsz! A fehér sólyom nem tudna táplálékot keresni a természetbe mert a galambok meg a seregélyek előbb észre vennék. Max a saját tenyésztésű sólyom lehet fehér!"
Minek szólsz bele, ha fogalmad sincs róla, te idióta? Ez az állat nem Mo.-n él és nem seregélyekkel táplálkozik. Egyébként meg felülről támad, így a hasa nagyon is megfelel a rejtőszínnek, két kilométer magasból a nyúl nehezebben szúrja ki. Ahol ez az állat él, ott a fehér a jó rejtőszín, mert a tundrán elterjedt.
És természetesen a te elméleted szerint a sarki róka, sarki nyúl, jegesmedve, hermelin szintén nem lehetne fehér, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!