Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Fehér Sólyom? Kéne csinálnom...

Fehér Sólyom? Kéne csinálnom egy kiselőadást a fehér sólymokról, de nem találok róla infókat a google-n. Egy weboldalt ha tudnátok adni az jó lenne. én a wiki-n sem találtam

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 14:35
 1/9 anonim válasza:

hát én is körülnéztem tényleg semmi :S

max a solymok általános jellemzése, illetve füllentés,

vagy könyvtár :)

2012. febr. 17. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem is fogsz! A fehér sólyom nem tudna táplálékot keresni a természetbe mert a galambok meg a seregélyek előbb észre vennék. Max a saját tenyésztésű sólyom lehet fehér!
2012. febr. 17. 16:08
 3/9 A kérdező kommentje:
de kár...pedig képeken olyan szép :(
2012. febr. 18. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy amit te fehér sólyomnak hívsz, annak északi sólyom vagy vadászsólyom a valódi neve, latin neve Falco rusticolus. A legnagyobb faj valamennyi sólyomféle közül.

Erre már rákereshetsz. Én láttam a valóságban is, nagyon szép állat :)

2012. febr. 18. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:

"Nem is fogsz! A fehér sólyom nem tudna táplálékot keresni a természetbe mert a galambok meg a seregélyek előbb észre vennék. Max a saját tenyésztésű sólyom lehet fehér!"

Minek szólsz bele, ha fogalmad sincs róla, te idióta? Ez az állat nem Mo.-n él és nem seregélyekkel táplálkozik. Egyébként meg felülről támad, így a hasa nagyon is megfelel a rejtőszínnek, két kilométer magasból a nyúl nehezebben szúrja ki. Ahol ez az állat él, ott a fehér a jó rejtőszín, mert a tundrán elterjedt.

És természetesen a te elméleted szerint a sarki róka, sarki nyúl, jegesmedve, hermelin szintén nem lehetne fehér, ugye?

2012. febr. 18. 09:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Azok lehetnek fehérek, mert a fehér bunda kell nekik télire, hogy álcázzák magukat. És ne hülyézz le légyszíves, mert van elég problémám a ragadozó madarakkal. Galamb tenyésztő vagyok és itt a sólyom hajtja a galambokat. Attól még hogy nem ismerem ezt a fehér madarat. Attól még nem vagyok HÜLYE!
2012. febr. 18. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Az lehet, de galambtenyésztőként gondolom nem a vadászsólymokkal gyűlik meg a bajod. Nem értem, mit nem lehet érteni azon, hogy neki ugyanúgy rejtőszíne van.
2012. febr. 18. 18:35
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2012. febr. 20. 10:17
 9/9 anonim ***** válasza:
nemdenem eszaki solyomra masneven vadaszsolyomra gondoltal?szerintem igy megleled
2012. ápr. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!