Van egy kislany hullamosom es szeretnek veni melle egy part, csak felek h nem-e lesznek tul zajosak? Mert a tesom es anyamek nem orulnenek neki.
de, nagyon hangosak, főleg a hím, kb egész nem jár a szája
sajnos ez ezzel jár, őket így kell szeretni, ha valaki hullámost akar tartani
Egyrészt kinek mi a hangos. Számomra nem hangosak, hangos tud lenni egy ara, egy kakadu, meg a traktor is, nekem ők kellemes alapzaj.
Másrészt: a hullámosnak társ KELL. Csapatmadár, kolóniában él, társválasztó. Ha nem hozol neki fajtársat, Te, vagy a családod valamely tagja lesz a kiválasztott, és ha nem vagy mellette eleget, hívni fog. Az is hangos... Ketten halkabbak, mint egy egyedül tartott unatkozó kamasz papagáj.
Nézd, én azt tapasztaltam, hogy egyedül is ugyanolyan hangos, mintha van egy játszótársa. Persze kinek mi a hangos, nekem nem hangos, a páromat viszont már zavarja.
Szóval a lényeg, mivel van már egy papagájod, ezért mindenképp vegyél mellé még1-et, mert úgy lesz boldog, ha van egy társa. A hangoskodás pedig nem lesz nagyobb, mint amilyen most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!