Papagájt szobában?
Én 1 hullámossal, 2 nimfával és 1 királypapagájjal alszom egy szobában egy panellakásban.
Ezek közül a fajok közül a hullámos a leghalkabb. Tehát nyugodtan lehet a kalitkája a szobában. Persze lehet hogy felébreszt napkeltekor vagy tovább hangoskodik a sötétben ezért le kell takarnod éjszakára de ha ugyanakkor kelsz,fekszel akkor egy idő után megszokja és valószínűleg nem hangoskodik amíg alszol.
Én két hullámossal és egy nimfával osztom meg a szobám, szintén panelban. Nem hangosak, napközben szoktak belemerülni a hatalmas dolgaikba, de személyes tapasztalatom az, hogy sötétedéskor elhalkulnak, maximum a tv-re becsicseregnek valamit, de sötétedés után nyugi van.
Szintén papagájfüggő, de nekem nem is kell őket letakarnom, mert addig csöndben maradnak, míg fel nem kelek, vagy neki nem állok mocorogni:) De, amúgy tényleg elég egy egyszerű sötétebb valami, amivel letakarod őket, ha reggel ébresztenének.
Köszönöm szépen a válaszaitokat, ennek most nagyon örülök :)
Amúgy szerintetek egy hullámost utánzásra, vagy egyéb dolgokra meg lehet tanítani? Olvastam róluk, több helyen, hogy igen, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, mindenképpen szeretném megszelídíteni, hogy tudjon az ujjamon, vagy esetleg a vállamon álldogálni. WC papír gurigán átbújni, ilyesmire is képes lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!