Hogyan győzzem meg az aput, hogy vehessük meg anyuval a kiválasztott madarat?
Megveszitek, hazaviszitek... Ennyi. Kidobni nem fog egy ilyen értékes madarat.
De amúgy miért nem engedi? Biztos nem ő tanítaná, takarítaná, stb.
Olyan fafejűek a férfiak, ha állatokról (madarakról) van szó, a végén meg ők szeretik meg a legjobban.:)
Az én apukám is ilyen.Ha nem tudjátok meggyőzni akkor vegyétek meg és vigyétek haza.Nem hinném hogy kidobja.Én is így jutottam hozzá a pintyeimhez.
(De gondold meg jól mert NAGYON SOK PÉNZRŐL VAN SZÓ és egy ilyen nagy madárnak rengeteg törődésre van szüksége.Nem lehetne-e értelmesebb dolgokra költeni azt a pénzt.)
Apukád mit mond, miért nem vehetitek meg a madarat?
Amúgy ha nincs jogos indoka, nem fair a viselkedése (pláne, hogy van egy madara neki is), de ti se lennétek azok, ha szó nélkül megvennétek és hazavinnétek az arát. Ha az anyagiakat nem is nézzük (bár sok pénzről van szó, tehát ez se elhanyagolható szempont), maga az elv is régen rossz. Ez egy negatív folyamat elindítója lehet, mert legközelebb talán majd apukád állít be vmivel szó nélkül, amit meg ti nem szeretnétek. Akkor megint vesztek vmit bosszúból, és ez így fog menni?
Az erőszak semmit nem old meg - tapasztalat. :S Legjobb lenne vhogy megbeszélni ezt az egészet.
Az én apukám sem engedte meg, hogy vegyek magamnak egy hörcsögöt (igaz, az csak 2000 ft volt)! Egyik nap haza állítottam vele. Komolyan mondom, hogy ő szereti a legjobban. Miután hazajön és lemosakszik, az első dolga, hogy ad egy szotyit neki és megsimogatja.
Biztosan szeretni fogja a madarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!