Ottofkt kérdése:
A madaram csőre képekkel?
Figyelt kérdés
Korábban is tettem fel már kérdést ezügyben, de a válaszolók azt mondták, hogy ha nem látják, nem tudják megmondani, hogy mi az. Kb. másfél hónapja kezdtek el megjelenni ezek a sümölcsszerű sebek a csőre körül, és egyre több és nagyobb. Megpróbáltam minél részletesebb képeket csinálni, remélem valaki tud mondani valami konkrétabb dolgot. Köszönöm.
2012. jan. 8. 21:59
11/14 anonim válasza:
Első hozzászóló vagyok: PERU BALZSAM!
Most, hogy írtad, hogy a lábán is van, már bizti, hogy ez kell neked. Sima gyógyszertárban vettem én is, kicsi tégelyben adják, és az ára az elfogadható kategóriában van. És nem mellesleg néhány nap alatt hatott...
Jobbulást a madárnak! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a fehér lepedős módszert, nem láttam atkát reggel sehol. Most már a következő az lesz, hogy viszem állatdokihoz, hogy mondjon egy konkrét dolgot. Köszönöm mindenkinek a válaszát :)
2012. jan. 12. 20:56
13/14 anonim válasza:
Mit mondott a doki?
Remélem minden rendben!
14/14 anonim válasza:
biztos hogy atkás a csőre. szerintem parafinolajat kenj a csőrére fültisztitóval. 2-nap alatt rendbe jön a csőre. a parafinolaj eldugítja a járataikat és megfolladnak az atkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!