Egy kis madar van a kertunkben, meg nem tud repulni. Mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
Szeritem kiesett a feszekbol, de nem talaltam meg, hogy honnan. Futni mar tud, de repulni meg nem. Ehes lehet, mert tatja a csoret. Szerintetek jon az anyukaja etetni? Hagyjam, vagy csinaljak vele valamit? Remelem, nem pusztul el:-(2009. máj. 23. 14:41
1/13 anonim válasza:
én amikor ilyet találtam odadtam a macskának. az megeszi.
4/13 anonim válasza:
Tedd olyan helyre ahol macska nem érheti el, esetleg adj neki valami bogarat vagy gilisztát. Ha már futni tud akkor lehet, hogy próbálta a repülést csak elfáradt. Szerintem ha fölteszed agy faágra el fog repülni, vagy megkeresi az anyja és hívogatja majd.
5/13 anonim válasza:
mi egyszer 2fecskét találtunk(leesett a fészkük) kartondobozbe tettük, vágtunk rá egy lyukat, és feltettük a ház oldalára, a vészek helyére. Az anyja beköltözött, és felnevelte őket.
Am most nem azért csak elgondolkoztam rajta, ha otthagyod egy ágon, előbb utóbb leesik/megeszi a macska, az anyja hiába találja meg, a csőrébe nem tudja elvinni, ha kint hagyod halálra van ítélve.
Amit még tehetnél sztem az hogy neveled a lakásba. Mi a galambnak kukorica darát adtunk bevizezve. Lisztkukacot ne adj!! attól felfújódik és meghal.
Mindent vizezve adj neki, hogy jusson víz is a szervezetébe.
Majd írj hogy mi lett vele.
6/13 anonim válasza:
14 56-os te vagy a hülye ilyenre biztatsz valakit hogy egy rodhadt macskának adjon egy kismadarat
7/13 anonim válasza:
Először próbáld kideríteni, milyen madár, írd le, hogy néz ki, mekkora, vagy tölts fel képet róla. Nem mindegy, hogy rovarevő vagy magevő. Főtt tojás sárgáját egyébként mindkettő félének adhatod, ha magevő, akkor gabonafélét darálj le, keverj össze vízzel, vagy vegyél fiókaneveléshez használatos lágyeleséget (ez szintén darált mag), és vízzel összekeverve add. Az is jó megoldás, hogy egy dobozba költözteted, felfüggeszted pl. fára, hátha az anyja rátalál, de ha nem, te is fel tudod nevelni. Sok sikert, macskának ne add, a macskák inkább a kártevőkre vadásszanak :-)
8/13 A kérdező kommentje:
Megtalalta az anyukaja!!! Mar tobbszor is meglatogatta a picit, aki a viragagyasba feszkelte be magat. Legalabb kap enni tole (legalabbis remelem). Egyebkent fekete rigo.
2009. máj. 23. 20:44
9/13 anonim válasza:
14 56-os te vagy a hülye ilyenre biztatsz valakit hogy egy rodhadt macskának adjon egy kismadarat<-- én vok az. amugy mit kezdjen az ember egy madáral? majd megrágom a kukacot is hejete nem? istenem..
10/13 anonim válasza:
mi a virágágyásba? és te otthagytad?:O hát onnan bármi elviszi, már bocs de ott még a patkány is leöli..jézusom, tedd fel onnan szegénykét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!