Melyik papagájfajta lenne jó nekem?
Figyelt kérdés
olyat szeretnék, amelyik tud kötődni, és nagyobb méretű,de 15.000nél nem kerül többe maga a madár. az hogy beszéljen,nem fontos.2011. dec. 26. 10:31
1/6 anonim válasza:
én a nimfapapagájt ajánlanám, róla sok mindent találsz az interneten is, az árát nem tudom mert nekem már régen volt nimfapapagájom, de 15.000ft alatt van az biztos.
2/6 anonim válasza:
A nimfa tökéletes. Ha több pénzt szánnál rá, akkor a jákót mondanám, na azzal tényleg igazi barátságot tudsz kötni, de persze a nimfa is kötődik. Csak készülj fel a hangra. A nimfának élesebb a csicsergése mint a hullámosnak
3/6 anonim válasza:
Azt hiszem a Nimfa 4-5 ezer forint körül van. De a rozella papagáj is jó lenne az azthiszem 12 ezer körül mozog ha többet meg akarsz róla tudni tessék: [link]
4/6 anonim válasza:
A rozellára azt szokták mondani röpdemadár azaz egy röpdében,párban érzik magukat a legjobban mert nem annyira szelídíthetők,nem kötődnek az emberekhez és hatalmas helyre van szükségük mert nagyon aktívak.
Szerintem is a nimfa a tökéletes madár a számodra.
6/6 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!