"Második lépcsőfok"? Megtudnátok mondani?
Korábban javasoltátok nekem a Hullámos papagájt :) !Nagyon szeretem őket.Azt írtátok hogy hullámossal kedjek,ami jó döntés volt:-).Mi lenne a többi lépés?Mármint úgy értem hogy a "Második Lépcsőfok"? Ne értséek félre, szeretem a Hullámosomat,Imádom a madarakat,minden lehetőséget megadok nekik: Kiváló minőségű kaját, naponta 3-4 órát játszok velük.De a többi madarakat is szeretném megismerni,Nagy a kalitkájuk is nagy a házam is megy anyagi gondok sincsenek.Tehát sok madarat tudnék, és szeretnék tartani.Nem vagyok megszállott, csak egyszerűen nagyon szeretem a madarakat.Tehát mi az a madár amit egy kicsit "nehezebb" tartani?A nimfa? és utánuk mi jön?? Köszönöm ha végigolvastad, és ha nem tartasz hülyének akkor légyszíves segíts vagy nemtom.Egy kicsit nagyobb papagájokat is megismernék. További szép napot! ;) :)
Köszönöm ha elolvastad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!