Jól tettem hogy az agresszív hullámos papagájt tettem egy külön kalitkába?
Nem tudom, mennyire súlyosak ezek a "bántalmazások". Hullámosok között, ha többen vannak, előfordul hogy egymásnak mennek, ez teljesen normális. Az nem igazán tesz jót neki, ha egyedül van, tehát ha lehet, együtt tartsd őket. Persze más tészta, ha vérre megy a dolog.
Akkor pedig inkább a párocskát tartsd együtt.
Első alkalommal amikor nekiment Csipi Csőrinek, véresre csipkedte a lábát, én szedtem őket szét...
Ekkor egy időre külön raktam Csipit egy másik kalitkába kb. 1 hétre. Utána visszatettem közéjük. Eltelt pár nap és megint hajkurászta Csőrit, majd elkapta újra, és bántalmazta, nem esett Csőrinek most baja, de szerintem azért mert gyors voltam és időben kettéválasztottam őket...kénytelen voltam Csipit újra kirakni tőlük. Úgy vagyok vele, hogy egy darabig így lesz megint, aztán majd néhány nap múlva újra visszateszem, jobb ötletem nincs. Végtelenségig nem akarom hogy egyedül legyen, de azért azt se akarom, hogy Csőrit kinyírja. :( Jó lenne, ha okulna a hibájából...de szerintem nincs annyi esze Csipikémnek.
Jobb lenne nekik, ha párban lennének (fiú-lány párosításra gondolok :) ).
Ha nem megoldható, akkor természetesen vedd külön a hadakozókat, de akkor inkább a "szerelmesek" legyenek együtt...
Az lenne a legjobb ha a szerelmeseket tennéd egybe.
Ha a két kalitka egymás mellett van Csőrike se fog unatkozni mert elnézegeti Csipiéket de persze Csőrikének az lenne a legjobb ha kapna egy hímet maga mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!