Volt két papagájom, sajnos 2 napja elpusztult az egyik (a lány). Nem tudom hogy igy megmarad e a fiú ha nincs párja! Szerintetek tuléli?
Nálunk sokáig volt csak egy fiú. Egész szelíd volt, egy műanyag papagájt csókolgatott, és ha azt kivettem, akkor jött ő is utána a kezemre. Aztán vettünk mellé egy lányt, mert nem volt elég idő foglalkozni vele. Összeszoktak, pár évig együtt éltek, aztán elpusztult a fiú. A lány el volt egyedül is, de sajnáltuk, mert nem foglalkoztunk vele sem külön, így megint vettünk egy fiút. Úgy ahogy, elvannak, de a fiú elég erőszakos néha a lánnyal. Azért megnyugtató a tudat, hogy mégsincs egyedül.
Ha viszont van időd foglalkozni azzal az egy papagájjal, akkor talán el lenne egyedül is, ha sikerül eléggé megszeliditeni, Téged is elfogad társának.
Én sem tudom, meddig csináljam, hogy az elpusztult papagáj helyett másikat vegyek, mert inkább lemondanék már a kalitkában való madártartásról. Kiengedni nem tudom őket, mert van két cica is.
Volt egyismerősöm akinek volt két papagája. Az eggxik kirepült az ablakon a másik egy rövid (nagyon)időn belül elpusztult :(
Szerintem vegxél mellé másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!