Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ezek a tünetek a hullámosomnál...

Ezek a tünetek a hullámosomnál valamiféle betegség tünetei lehetnek?

Figyelt kérdés
Már nem először veszem észre rajta, hogy rohamszerűen megrázza a fejét és köleseket köpköd, minden fejrázásánál többet. Meg mintha fulldokolna, vagy ökölődne, nem tudom pontosan nem akarok hülyeséget írni, de ha valaki tudja mi lehet ez írja meg legyen szíves, mert félek, és orvoshoz nem vinném ha nem muszáj, mert már attól nagyon megijedne.
2011. nov. 15. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Vedd ki a tükröt a kalitkából!!!!
2011. nov. 15. 12:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez attól lehet? De miért? Pláne, hogy nem mindig a kalitkában jön elő ez a rohamszerűség..
2011. nov. 15. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez náluk a "hányás". És ez sok mindentől lehet tehát jó lenne ha elvinnéd egy orvoshoz mert lehet hogy csak megevett egy rossz magot de az is lehet hogy komolyabb baja van.

A tükröt azért vedd ki mert sok problémát okozhat neki.

2011. nov. 15. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:

A "hányás" nem az.

A tükörképét választotta párjául, azt próbálná etetni, udvarolna, ezért a "hányás"

A tükröt sürgősen vedd ki a kalitkából, mert begygyulladást kaphat, és mentális problémákat okoz nála.

Vegyél mellé inkább 1 társat.

2011. nov. 16. 07:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Vegyél mellé egy társat.

Amúgy nem lesz semmi probléma, már az enyémekkel is előfordult ilyesmi, de többnyire ilyenkor etetik egymást.

Szerintem mindenképp vegyél neki társat.

2011. nov. 16. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Tudtommal akkor udvarolnak,etetnek amikor bólogatnak és közben öklendezik fel a kaját.

Az én hullámosomnak nincs tükre és nem szokott semmit se etetni mégis csinált már így. És "hányás" előtt,után mindig sokat aludt(2 lábon) és borzas tollazattal ült tehát betegségre utaló jeleket produkált. Tehát szerintem a kérdező hullámosa nem etetni akart.

2011. nov. 16. 15:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem ez nem etetés volt, azt tudom milyen mert még minket is szokott :) Ez teljesen más, mondom tipikusan rohamszerű ez a dolog nála..
2011. nov. 18. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Mint már mondtam ez náluk a "hányás". Hányni pedig sok mindentől hányhat tehát vidd orvoshoz.
2011. nov. 19. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!