Ezek a tünetek a hullámosomnál valamiféle betegség tünetei lehetnek?
Ez náluk a "hányás". És ez sok mindentől lehet tehát jó lenne ha elvinnéd egy orvoshoz mert lehet hogy csak megevett egy rossz magot de az is lehet hogy komolyabb baja van.
A tükröt azért vedd ki mert sok problémát okozhat neki.
A "hányás" nem az.
A tükörképét választotta párjául, azt próbálná etetni, udvarolna, ezért a "hányás"
A tükröt sürgősen vedd ki a kalitkából, mert begygyulladást kaphat, és mentális problémákat okoz nála.
Vegyél mellé inkább 1 társat.
Vegyél mellé egy társat.
Amúgy nem lesz semmi probléma, már az enyémekkel is előfordult ilyesmi, de többnyire ilyenkor etetik egymást.
Szerintem mindenképp vegyél neki társat.
Tudtommal akkor udvarolnak,etetnek amikor bólogatnak és közben öklendezik fel a kaját.
Az én hullámosomnak nincs tükre és nem szokott semmit se etetni mégis csinált már így. És "hányás" előtt,után mindig sokat aludt(2 lábon) és borzas tollazattal ült tehát betegségre utaló jeleket produkált. Tehát szerintem a kérdező hullámosa nem etetni akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!