Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hím ez a nimfa igaz? (kép)

Hím ez a nimfa igaz? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 8. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet szerintem így megmondani,(legalábbis én nem tudom) nekünk tiszta sárga van hímnek vettük tenyésztőtől... Aztán tojt vagy 20 tojás.
2011. okt. 8. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok most hogy ezt venném a hím nimfám mellé, mert nem akarok nőstényt tojásokat. a jelenlegi gazdája azt mondja hogy elvileg hím, de én nem vagyok biztos. hímet akarok venni csakis
2011. okt. 8. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy lehet megállapítani hogy ha a csőre feletti rész az orránál kék akkor fiú.Ha nem akkor lány. Legalábbis a hullámospapagájnál biztosan. Amúgy nekem is párba vannak egy éve mégse rak tojást. Mert nincs fészek készítve neki.
2011. okt. 8. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs fészek mégis simán tojik a földre a sarokba aztán ül rajta pár napot. 1 voltam
2011. okt. 8. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
sajna a miénk ha akrjuk se rak tojást.(2. válaszoló)
2011. okt. 8. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:
és az enyém hím? youtube.com/DomVideoz
2011. okt. 8. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A meglévő nimfád 100% hogy hím. A képen lévő tarkának a nemét nem tudom. Regisztrálj és kérdezd meg itt: [link]
2011. okt. 8. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!