Van 10 tiz papagajom mit csinaljak hogy szaporodjanak jobban?
Jobban?
Rosszul hogy lehet szaporodni?
Nem értem, minek akar papagájt szaporítani olyan valaki, aki azt sem tudja, mi kell a papagájoknak..Ha tudná, nem a GYK-n kérdezné.. 10 papagáj nem elég? Darabját kereskedőnek, ha 5-600Ftért el tudod adni, Magánszemélynek is max 8-900-ért, akkor sokat mondtam, még mindig nem térül meg az a befektetés, amit a szülők kálcium és egyéb vitaminpótlására kell költened, illetve a piciknek lágyeleségre, és kiegészítőkre. Több 10000 Ftod elmegy nagyon maximum 1000 Ft haszonra.
Aki papagájokat tenyészt az szívből csinálja, aki szívből csinálja, az a papagájok érdekeit (is) nézi, aki pedig erre is figyel, az nem szed össze 10 papagájt, és várja a csodát, hogy majd a semmiből lesz neki egy csomó kispapagája.
Utolsóval értek egyet...!
Mi hobbiból tenyésztünk madarakat (hullámos, nimfa, fischer, pintyek, stb.), nem pedig hogy ebből halálra keressük magunkat.. Több megy el, mint amennyi bejön néha.. :) Olvass utána és ha még mindig nem értesz valamit, akkor kérdezz... Nem vagyok híve az ilyen hűbelebalázs izéknek.. Várod a sült galambot...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!