SOS, hullik a tolla?
Figyelt kérdés
Papagájomnak nagyon jó élete volt ..mindent együtt csináltunk, reggel felkeltem, kivettem és egész nap rajtam ült, játszottam vele sokat fogócskát is, de mivel kezdődött a suli vettünk neki egy párt, nagyon jól kijönnek, első látásra szerelem volt, el sem lehet őket választani, ha kiveszem a papagájom akkor az el nem mozdul a kalitkáról míg ki nem szedem a társát ..de akkor meg fel repülnek a karnisra és nem bírom leszedni..ezért már nagyon régen szedtem ki ... kezdetben megromlott a papgájom és köztem a kapcsolat mert sokkal durvább lett és csak az új lakóval törődött viszont mostanában oda jön a madár röpde szélre ha ott állunk ..mászna a fejünkre hívna játszani ..de ha kiveszem akkor ki kell szedni a másikat is de az meg úgy elrepül ... tehát a papagájom most nem tudom maga tépi e vagy hullik neki ..de sokkal kevesebb a tolla és sok toll van a földön is..lehetséges hogy lelkibeteg? és hiányzom neki?2011. szept. 3. 08:34
1/8 anonim válasza:
szerintem csak melege van és vedlik.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ ..erre nem is gondoltam..most megnyugodtam..mert a viselkedésén nem látszik semmi ..csak hogy szeretne a fejemre repülni..
2011. szept. 3. 09:21
3/8 anonim válasza:
Ilyenkor vedlenek!!!ne ijedj meg!!!:))
4/8 anonim válasza:
A papagájnak társra van szüksége és nem emberre ,engedd szabadon és nem fog veled törődni sosem.
5/8 A kérdező kommentje:
van neki társa :D olvasd végig! nagyon szeretik egymást rögtön puszilkodtak, csak mivel egy ideig magányosan élt a papagájom (kb 2hét) addig hozzánk szokott..és azt hittem hogy tépkedi a tollát mert lelkibeteg, mert nem foglalkozunk vele, de nem is tudunk, mert ha kiszedjük ki kell szedni a társát ..azzal meg elrepül a szobában .. és napokig képes a karnison ülni (mellesleg 5m belmagasságban élek xD)
2011. szept. 4. 09:57
6/8 A kérdező kommentje:
ja és többiek köszi a válaszokat :D:D (zöld kéz )
2011. szept. 4. 09:58
7/8 anonim válasza:
Van röpdéd ahova be férsz te is és ők nyugotan tudnak röpködni mert akkor hát rá mászik a válladra és ott van mellette a párja is ha nem akkor nincs más ötletem én is így voltam a hullámosommal anyira cejelmes hogy csak na azt nem birják ki hogy a karnison 1 méter legyen közötük szereintem félnek hogy el választom őket de én ilyet nem tennék az én cucukáimmal :D
8/8 A kérdező kommentje:
igen ..beszoktam csak drága madaram elvárná hogy egész nap vele legyek :D:D annyira édes aranyos ..imádom<3
2011. szept. 5. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!