Be rakhatok 2 jól összeszokott hullámos papagáj közé 1 másikat? (amik vannak 1 fiú 1 lány most be szeretnék rakni egy lányt) szerintetek bántanák?
Ezt nem lehet megmondani, hogy mi lenne! Próbáld ki, ha csipkedik és kergetik, akkor meg vedd ki!
De az elején minden új papagájt csipked a régi, de majd összeszoknak! De ha nagyon durván kergeti és csipkedi, akkor azért vedd ki!
És csak akkor rakd be ha van elég hely! Mekkora az a kalitka?
Én nem tenném. Nekem is egy pár volt, majd kaptam még egy fiút. Hetekig külön kalitkában volt, a másik mellett és úgy láttam érdeklődnek egymás iránt, ezért összeraktam őket. Nagyon nem kellett volna. Az eredeti pár lány tagja az új fiút választotta párjául, a régi fiú pedig féltékenységből vagy nem tudom miért, de addig üldözte az újat, amíg az már enni se mert és egyszer csak lefordult a rúdról. Szegény lány próbálta élere kelteni, még a fejét is betörte, mikor csipkedte, hogy keljen fel. Hülye fejjel nem vettem észre, csak mikor már megvolt a baj. :(
Szóval, szerintem nagyon rossz ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!