Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Egy pár nimfa papagájnak...

Egy pár nimfa papagájnak mekkora kalitka kell?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 08:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem a gugliból tanultam, hanem pl. könyvben is olvastam régebben. De igaz, írhattam volna könyvtárba, beszélgess tenyésztőkkel, nézd meg könyvben, de mégis egyszerűbb megnézni a gugliban, nem?:) Ja, ami nem egyezik a te véleményeddel, az ökörség lehet csak. Idióta:D
2011. aug. 28. 12:56
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
javítás: írhattam volna,h menj könyvtárba*
2011. aug. 28. 12:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem az ökörség, ami nem egyezik az én véleményemmel, hanem ez a konkrét dolog, amit leírtál. Méghozzá: a madár minimális kalitkamérete legyen akkora, amekkorában még meg tud fordulni anélkül, hogy hozzáérne a bóbitája vagy a farktolla.

Ez, akárki mondja, akárhonnan olvassa, és akárhonnan nézi, ökörség. Az ilyen emberek minimális szobamérete legyen akkora, hogy úgy meg tudjon fordulni, hogy a válla épp ne érintse a falat.

2011. aug. 28. 13:06
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

Tényleg mindenhol azt szokták írni hogy akkora legyen minimum a kalitka hogy a madár farktolla,szárnya elférjen de ez szerintem is hülyeség. Végül is az emberek se wc nagyságú szobákban élnek.

Egy 60x70x50cm-es kalitka csak akkor elég nekik ha tényleg szinte egész nap kint lehetnek mert egy ekkora kalitka igazából 1 nimfának való.

2011. aug. 28. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Végül is nem, de ugye az ember akkor mozdul ki a szobájából, amikor akar, de mindegy. Meg sztem egy embernek nincs farktolla, így jóval kisebb az a hely, ahol meg tud fordulni:D. De már 3x leírtam,h az a legkisebb, amiben lehet tartani, de sokkal jobb, ha nagyobban, de ezzel se foglalkozzatok.
2011. aug. 28. 15:02
 16/17 anonim ***** válasza:

De azt magyarázom, h nem az a legkisebb, amiben lehet tartani! Nem lehet abban tartani! Egyszerűen nem opció, hogy akkorában tartsd, mint amekkora ő saját maga (illetve amekkorában (még)tud forogni.

Hiába írják ezt mindenhol, azt is sok helyen írják, hogy "muszály", mégis hülyeség!

2011. aug. 28. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát én úgy olvastam, hogy minimum akkorának kellene lennie, hogyha kitárja a madár a szárnyait, akkor 2x is el kell férjen benne a bóbitára, farktollakra is figyelni kell. Nyilván 2 papagájnál ezt beszorzod kettővel. Bár ez szerintem is kicsinek tűnik.
2012. júl. 10. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!