Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mitől hány a papagájom?

Mitől hány a papagájom?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok ijedve, nem tudom, mit tehetnék és hogy mitől hány (a doki nyaral). Nem kapott semmi olyat amit eddig még nem. Kérlek segítsetek, hogy mit adjak, vagy ne adjak neki. Értelmes válaszokatkérek
2011. aug. 25. 13:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
SOS megint hányt SOS SOS
2011. aug. 25. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Biológiai ismereteim szerint a madarak nem tudnak hányni o_o

Ugyanis nincs gyomruk.

Hanem begyük van! o_o

2011. aug. 25. 13:58
 3/12 anonim ***** válasza:
friss víz mindig legyen előtte laikusként ezt tudom ajánlani, és igyekezz hűvösben tartani, a kánikula nem használ neki. Telefonkönyvből keress állatorvosi rendelőt, és próbálj úgy érdeklődni, hátha adnak hasznos tanácsot.
2011. aug. 25. 13:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, apró szemű mosott sódert vagy homokot szoktál neki adni? Mert az is kell neki az emésztéshez. Ha sose kap attól is megbetegedhet.
2011. aug. 25. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
4%

Hányni nem képes a papagáj, felöklendezi a táplálékot a fiókák vagy a párja etetésére, de ezt direkt csinálja.

Van párja? Tükör van bent nála? Ne legyen!

6/12 anonim ***** válasza:
A melegtől is hányhat. Tedd valami hűvös helyre, de gyorsan.
 7/12 anonim ***** válasza:
22%

"

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:00"

Ez a tökéletes válasz, ment a zöld kéz.

2011. aug. 25. 14:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!!!

Biztos, hogy hányt és nem etetni akart (még nem is ivarérett), bent van a lakásban, hűvösön és nincs bent nála tükör!!!Madárhomokot szokott kapni, hál istennek azóta nem hányt

2011. aug. 25. 14:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Én azt szoktam hányásnak nevezni amikor össze-vissza rázza a fejét nyitott csőrrel és közben magok repülnek ki belőle.

Akkor szoktak hányni ha túl sokat esznek egyszerre vagy megettek egy rossz magok. Orvoshoz nem tudom hogy érdemes lenne-e elvinni mert amikor hányás miatt elvittük a hullámosomat a doki felírt valamit és azt mondta hogy egy gyógyszertárban elkészítik nekünk. 2 gyógyszerárban is azt mondták hogy nem léteznek olyan összetevők amik a papíron vannak de nem mentünk vissza az orvoshoz mert jobban lett.

2011. aug. 25. 16:23
 10/12 Timberwolf ***** válasza:

Begyhurut esetén is hányhat a papagáj. Legalábbis amikor hányt a nimfapapagájom és elvittem dokihoz, ő azt mondta, hogy begyhurutot kapott.

Arra meg elsősegélyként jó a citromlével kevert víz.

2011. aug. 25. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!