Mitől hány a papagájom?
Biológiai ismereteim szerint a madarak nem tudnak hányni o_o
Ugyanis nincs gyomruk.
Hanem begyük van! o_o
Hányni nem képes a papagáj, felöklendezi a táplálékot a fiókák vagy a párja etetésére, de ezt direkt csinálja.
Van párja? Tükör van bent nála? Ne legyen!
"
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:00"
Ez a tökéletes válasz, ment a zöld kéz.
Köszi mindenkinek a választ!!!
Biztos, hogy hányt és nem etetni akart (még nem is ivarérett), bent van a lakásban, hűvösön és nincs bent nála tükör!!!Madárhomokot szokott kapni, hál istennek azóta nem hányt
Én azt szoktam hányásnak nevezni amikor össze-vissza rázza a fejét nyitott csőrrel és közben magok repülnek ki belőle.
Akkor szoktak hányni ha túl sokat esznek egyszerre vagy megettek egy rossz magok. Orvoshoz nem tudom hogy érdemes lenne-e elvinni mert amikor hányás miatt elvittük a hullámosomat a doki felírt valamit és azt mondta hogy egy gyógyszertárban elkészítik nekünk. 2 gyógyszerárban is azt mondták hogy nem léteznek olyan összetevők amik a papíron vannak de nem mentünk vissza az orvoshoz mert jobban lett.
Begyhurut esetén is hányhat a papagáj. Legalábbis amikor hányt a nimfapapagájom és elvittem dokihoz, ő azt mondta, hogy begyhurutot kapott.
Arra meg elsősegélyként jó a citromlével kevert víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!