Van egy macskabagoly a környéken este itt szokot repkedni, tényleg halált jelent? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Van egy nagy eperfánk az udvaron lehet ott fészkel és 2-3 percig hallom néha a hangját.Melletűnk egy uj épűlő ház lehet hogy ott vannak.A környéken pedig egy szemétdomb tele pocokal egerekkel bogarakal és a szemét domb mellet 1 nagy fányforrás van.2011. aug. 19. 16:17
1/13 anonim válasza:
Persze! Vigyázz, ma este megesz! :D
3/13 A kérdező kommentje:
Amugy én nem hiszek ebben... ti hisztek?
2011. aug. 19. 16:24
4/13 anonim válasza:
A macskabagoly nem jelent halált.A kuvik jelenti.Ha nem hiszed,nézd meg a wikipédián,bár én ezt bioszon tanultam.
5/13 anonim válasza:
ma 16:22
Elmész te is a francba! Nálunk az lakik már évek óta! XDDDDDDD
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó ez igaz h van nállatok vagy csak hülyülsz?
2011. aug. 19. 16:28
7/13 anonim válasza:
ma 16:24
Na, te is elmész ám...! :DDDD
8/13 anonim válasza:
ma 16:28
Nem viccelek, egy pár lakik a környéken. Mindig a ház mellett vadásznak esténként. Nagyon helyesek. :) Legalább fogják az egereket. Olyan helyen lakunk, ahol minden állatka megfordul esténkét: bagoly, denevér, nyest, sün... Nem csoda, egyik oldalon szántóföld van mellettünk, a másikon a nagy semmi, a közelben kiserdő.
9/13 anonim válasza:
A legenda egyébként állítólag onnan ered, hogy régen, mikor még nem nagyon volt közvilágítás és virrasztottak a haldokló mellett, a házban a lámpa fénye odacsalogatta a baglyokat.
10/13 anonim válasza:
Ez őrület...azon tűnődök, hogy sokan nem hisznek Istenben, viszont ekkora baromságokban, horoszkópban, babonában meg annál inkább, amikor annak meg végképp se füle, se farka... ne haragudjatok, de ez nevetséges!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!