Keresztanyamnak van egy csomo papagaja es kutyaja meg mindenfele allata.Tegnap elmentek nyaralni es mi kell etessuk a papagajokat.Ma voltunk ott hogy megetessuk oket.Egy szobaban vannak a papagajok.Amikor bementunk a szobaba borzasztoan budos volt.A papagajok kalickajaban vastagon allt az urulek.Talkajuk sincs amibe bele lehet tenni a magot,mindig az urulekbe szorjak a magokat nekik.Es az egyik kalickaban ket madar volt,azt hogy milyen madar volt azt nem tudom mert tiszta feketek voltak az urulektol.Raadasul van egy fiokajuk es az is ott fekszik az urulekben.tiszta fekete szegeny es alig bir megmozdulni.Az anyja pedig ott ul mellette es nem mozdul el onnan.Annyira megsajnaltam,hogy majdnem meg is sirattam.Raadasul egy akkora kalickaban voltak amelyikben egy hullamospapagaj ferne el es ezek sokkal nagyobbak voltak egy hullamosnal.Es a kutyak is el vannak hanyagolva,enni kapnak de nem torodnek veluk.Holnap amikor megyunk annyit tehetek hogy kitakaritom a papagajokat.De nem tudom mit tehetnek meg,kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 10. 00:30
1/9 anonim válasza:
A keresztanyádnak állatkertje van?
2011. aug. 10. 00:37
2/9 anonim válasza:
kihívjátok az állatorvost és mire megjön a keresztanyád elajándékozzátok mindet
2011. aug. 10. 00:39
3/9 A kérdező kommentje:
elso:annak is mondhatjuk csak az allatkertben foglalkoznak az allatokkal,es itt sajnos nem:(
2011. aug. 10. 00:43
4/9 anonim válasza:
tényleg ajándékozzátok el, mindenkinek jobb lesz így.
2011. aug. 10. 00:47
5/9 A kérdező kommentje:
masodik:Hat az allatorvost meg ki lehet hivni de elajandekozni.........annyi allatot nem lehetne addig amig hazajon,mert penteken mar itthon lesz.Meg ha elajandekoznank akkor kiverne a hisztit es az nem lenne tul jo.Az allatorvos meg nagyon draga lenne,en fizetnek neki amennyit csak kell,de sajnos most nagyon rossz anyagi helyzetben vagyunk:(De annyira sajnalom szegeny allatokat:(Es nincs mit csinaljak,ez olyan rossz erzes:((
2011. aug. 10. 00:48
6/9 anonim válasza:
Jelentsd be az állatvédőrségnek. Akár nekem is megírhatod a sztorit, továbbítom nekik. Csak adj meg nevet, címet, telefonszámot.
2011. aug. 10. 01:05
7/9 anonim válasza:
Hívd ki az állatvédőket. De ne szólj róla keresztanyádnak, mert ő ugysem engedné. Inkább utólag magyarázd meg neki, hogy az állatoknak igy a legjobb. Egyébként vannak akik mániákusan gyűjtik az állatokat, és még az sem érdekli őket, hogy hogy érzik magukat az állatok, csak minél több legyen. Szerintem ez egy betegség.
2011. aug. 10. 12:04
8/9 NanoBattery válasza:
Először is jobb nekik, ha szabadon engeded őket, mert ha most nem teszed meg, később bánni fogod, ha megtudod, hogy elpusztultak. :(
Felemelő érzésben lesz részed meglásd. :)
Másodszor a Keresztanyunak szerezz be egy pasit. :)
Mert hiányérzetből tartja őket és nem szeretettből. :(
Ha meg Keresztanyu megjön, mond azt, hogy meglepinek gondozni és takarítani akartad őket, hogy lássa milyen rendes vagy vele, de takarítás alatt megszöktek a rabszolgatartásból és felszabadultak… :)))
2011. aug. 10. 14:37
9/9 anonim válasza:
Nehogy szabadon engedd őket(kint 1-2 napig se bírják)!!!!
Először is takarítsd/mosd ki a kalitkákat. Szólj az állatvédőknek és tegyél meg mindent hogy az összes állat elkerüljön onnan minél előbb. Majd magyarázd el neki hogy az állatoknak így a jobb. És próbáld megakadályozni hogy újabb állatokat gyűjtsön be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!