Mit tudok vele tenni? Most már megfog halni?
Figyelt kérdés
Találunk az udvarban egy kis fekete-rigót, van arra egy fészek ahol ő volt, de nem tudjuk őt belerakni, mert a fa nagyon sűrű-ágú, ott, és ha be akarnánk őt rakni, akkor lehet hogy a fészek leesne. Csináltam neki egy kis fészket elég jó lett, bele raktam, még fel is állt, a szárnyát is széttárta de akartam neki kukacot adni, és hagyta hogy ki csússzon a szájából.2011. aug. 2. 14:48
1/3 anonim válasza:
Gyorsan engedd vissza, mert a szülei keresik, hogy megetessék, náluk ez a szokás, hogy kiugranak, még mielőtt tudnának repülni, a szüleik pedig felkeresik őket hogy megetessék, engedd el ahol találtad
2/3 anonim válasza:
Próbálkozz a kisállat kereskedésekben kapható gyászbogár lárvával illetve a legfontosabb a lisztkukac lenne számára. Ínyencségnek viaszmolyt is adhatsz neki. Ha nem fogadja el a lehető leghamarabb vidd be a legközelebbi állatmenhelyre ott már van tapasztalatuk is és értenek is hozzá ha ilyen nem lenne a közeledben akkor esetleg az állatkert is beveheti gondozásra.
3/3 A kérdező kommentje:
Most abban a fészekben van amit én csináltam neki, és az ő fészke alatt, még délben láttam nála a mamáját, de azóta nem.
2011. aug. 2. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!