Kacagó gerléket lehet galambok között tartani?
Sajnos a Kacagó Gerlékkel én is így jártam, szegények megfagytak... ;,(,..
Egyébként nekem a Posta galambokkal voltak, de ha magukra hagytam Őket, azt vettem észre, hogy egyes Hímek főleg nekik mentek és verték és üldözték Őket... ?:(
Így egy fa ketrecet kellet csinálnom a Galambházon belül és sajnos, aztán télen megfagytak benne... :,(,..
Szia!
Nekem volt 4 db kacagógerlém soha sem költöttek ezért télen összeraktam őket fehér postagalambokkal, ogy télen ha megdöglenek akkor megdöglenek.
De nem döglöttek meg hanem tavasszal kiengedtem őket és két hétig ne jöttek ki de utána láttam, hogy kijöttek gondoltam volt gerlém nincs gerlém. de este mentem bezárni a postákat és látom, hogy ott van mind a négy gerle is. ez így ment hónapokon keresztül. Egyszer 1 nekirepült az ablaknak egy megdöglött magától kettőt meg visszaadtam az eredeti gazdájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!