Nimfa papagályt meglehet tanítani beszélni? Mert nekem az eladó azt mondta, hogy igen. De akkor hogyan?
NIMFA PAPAGÁLY HELYTELEN!! HELYESEN: NIMFA PAPAGÁJ!!
Nekünk van már 8 éve egy nimfánk egy rohadt szót nem tudna utánozni, úgyhogy én nem ajánlom!! Ráadásul annyit szarik, hogy anyámnak már elege van belőle!!
Utolsó: na nektek is rohadtul kellhetett egy állat.
Simán meg lehet tanítani, csak legyél türelmes, és válassz hímet. Ők imádnak utánozni mindenfélét. A nőstények szótlanabbak. Ráadásul a hobbipapagájok közül talán ők a legjobban taníthatók bármire. Egy hullámost is meg lehet, de nehezebb.
ma 10:46
A megvétele előtt kellett volna arra gondolnotok hogy üríteni is szokott és mivel gyors az anyagcseréje gyakran. El tudom képzelni hogy ha még egy természetes dolog is ennyire zavar titeket hogyan,milyen körülmények között él szegény.
Kérdező
Egyedfüggő. A hím nimfák általában csak különböző hangokat utánoznak de van amelyik pár szót is megtanul.
Csak ülj a kalitkája mellé vagy az ujjadon ülve tedd közel a szádhoz és mondogasd neki a szót naponta minél többször 10 percig.
10:46-nak mondom.Ha nincs türelmed az állatokhoz,te nem érdemelsz meg egy gilisztát se.A helyesírás javítása helyett,már kitakaríthattad volna a kalitkát.
A többiektől a választ köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!