Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen fajta beszélő papagályo...

Milyen fajta beszélő papagályok vannak?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy beszélő papagályt nem tudom melyík fajta tanítható meg lécci írjatok egy kettőt és ha valaki tudja akkor hogy kb. mennyi egy ilyen.
2011. júl. 17. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki papagájt akar legalább tudja, hogy kell leírni: papagáJ.

Amúgy például a Jákó papagáj beszél, a Nemes papagáj is. Persze csak ha megtanítod. De nagyon macerás egy ilyen papagáj tartása... Olyan 200ezer ft kb. mind a kettő. De én azt ajánlom, hogy kézzel neveltet vegyél, mert ha vadat veszel, tőből lecsípi az ujjad. :)

2011. júl. 17. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:

először is: nem papagály, hanem papagáj. :P

én a hullámos papagájt ajánlom, az a legelterjedtebb. sokan nem tudják h tud beszélni. de CSAK akkor, ha egy magába van és hím! ha van mellette egy nőstény, már nem fog tudni koncentrálni. sok türelembe telik h megtanítsd beszélni, ez tény. elég sok kitartás kell hozzá. régi papagájomat is sikerült megtanítani pár szóra. a mostanit viszont nem. még utcán találtuk télen (gondolom kiszökött valahonnan), és elég vad. :(

2011. júl. 17. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsőnek: A jákót már tudsz venni 60-ért is.
2011. júl. 17. 20:24
 4/7 anonim válasza:
Jákó, csak nem annyiba kerül mint a többi hanem 100-200.-ezer :D És papagáj ;)
2011. júl. 18. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindegyik megtanítható. Ezt a baromságot, hogy csak a jákó a legjobban...Nem tudom miért van így felemelve ez a fajta.

Egyet jegyezz meg, minél nagyobb a madár, annál nagyobb az IQ-ja.

2011. júl. 22. 15:37
 6/7 A kérdező kommentje:
utolsó kösz a rendes válasz. :)
2011. júl. 25. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nimfa, hullámos. Ezek olcsók és nagyon szépen tudnak beszélni!
2018. okt. 19. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!