Milyen fajta beszélő papagályok vannak?
Aki papagájt akar legalább tudja, hogy kell leírni: papagáJ.
Amúgy például a Jákó papagáj beszél, a Nemes papagáj is. Persze csak ha megtanítod. De nagyon macerás egy ilyen papagáj tartása... Olyan 200ezer ft kb. mind a kettő. De én azt ajánlom, hogy kézzel neveltet vegyél, mert ha vadat veszel, tőből lecsípi az ujjad. :)
először is: nem papagály, hanem papagáj. :P
én a hullámos papagájt ajánlom, az a legelterjedtebb. sokan nem tudják h tud beszélni. de CSAK akkor, ha egy magába van és hím! ha van mellette egy nőstény, már nem fog tudni koncentrálni. sok türelembe telik h megtanítsd beszélni, ez tény. elég sok kitartás kell hozzá. régi papagájomat is sikerült megtanítani pár szóra. a mostanit viszont nem. még utcán találtuk télen (gondolom kiszökött valahonnan), és elég vad. :(
Mindegyik megtanítható. Ezt a baromságot, hogy csak a jákó a legjobban...Nem tudom miért van így felemelve ez a fajta.
Egyet jegyezz meg, minél nagyobb a madár, annál nagyobb az IQ-ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!