Ez milyen madár? (még soha nem láttunk ilyet)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Pár perce találtunk egy igen érdekes madarat. Valaki felismeri és meg tudná mondani, hogy milyen faj?
Íme egy kép:
Előre is köszönöm megtisztelő válaszotokat!
2011. jún. 28. 12:54
2/9 anonim válasza:
Számomra ismeretlen.. De biztos valami vízi madár lehet a lábát megfigyelve..Megsérült? vagy miért tartjátok fogságban? Ha nem ismeritek akkor lehet h védett is lehet, akkor pedig ha az állatvédők meglátják a képet komolyan bajba is kerülhettek! Nem szabad fogságban tartani! Engedjétek szabadon!!!
3/9 anonim válasza:
4/9 Molly086 válasza:
Szerintem szárcsa. A lábába miatt gondolom.
5/9 anonim válasza:
Igen, ez szárcsa lesz. Valószínűleg még nem kifejlett példány.
Itt tekerj lejjebb oda, ahol mutat a lábakról képet(4-es számmal van, bár nem látszik annyira a "bütykök" kivehetőek)
6/9 Molly086 válasza:
7/9 anonim válasza:
Én először gyerekkacsának néztem,de a lábai miatt az mégsem lehet,szerintem hallgass a többiekre,szárcsa lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!