Szerintetek ez a kismadár meg fog halni?
Figyelt kérdés
Kb. negyed órája, hogy a cicám behozott a szájába egy kis madarat, szerintem vererbet. Azt hittem, hogy meghalt vagy vmi, de hallottam, hogy csipog, így gyorsan elkaptam és elvettem tőle. Kivittem a kertbe, elsőnek csak nagyon szuszogott vagy mi, de aztán ki akart menni a vödörből, mert abba raktam bele hirtelen. Leraktam a földre, szaladt és csapkodott egy kicsit a szárnyával, de nem tudott felszállni. Lehet megsérült neki. Lehet valamit csinálni vele? nem szeretném ha meghalna:/2011. jún. 23. 11:41
1/6 anonim válasza:
Tedd be egy kalitkába adjál neki kölest és lisztkukacot és persze vizet és juttasd el minél előbb állatorvoshoz
2/6 anonim válasza:
Nem mindenkinek van otthon kalitkája. Vizet adjál neki, bár nem biztos, hogy túléli, lehet, hogy valami vészes törése van.
Jó, ez így hülyén hangzott. Szóval! Keress neki egy árnyékos helyett, olyat, ahol a macska nem fér hozzá. Adj neki vizet szemcseppentővel, és valami könnyű kötést csinálj a szárnyára. Gyanús, hogy eltört, és azért nem tud felszállni. Azzal viszont számolj, hogy pár napig neked kell ellátnod a madarat. Adj neki cseresznyét, apró magvakat!
3/6 @dorkaaa válasza:
Először is próbáld megkeresni a fészket! Ha nem találod akkor, tedd olyan helyre ahol a macska nem éri el! Mert az is megeshet, hogy kiesett a fészekből! Hiszen fióka.. ami még nem is biztos, hogy tud repülni! Inni feltétlenül adj neki! Zúzott magvakat lehet kapni az állatpatikában. Próbáld kicsit etetgetni! A macskával ne sokkold!
4/6 anonim válasza:
Ha tényleg fióka akkor még nem biztos hogy megeszi a magvakat, ezesetben adj neki tejbegrízt, az hasonlít a begytejre, ha nem akarja kinyitni a száját, 2ujjal feszítsd szét neki, és önts bele kis adag tejbegrízeket!
5/6 anonim válasza:
Második vagyok...
Szóval, én nem gondoltam, hogy fióka, azt hittem, felnőtt madár.
6/6 anonim válasza:
Kérdezz meg egy állatorvost,hogy ilyenkor mit kell tenni,de először adj neki magokat,és ha nincs kalitkád,rakd egy olyan dobozba,ahol kényelmesen elfér,és béleld a dobozd ki.a macskától tsrtsd távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!