Linkelnétek képet a hullámos papagájotokról?
Én nem tudok képet mutatni, de 8hónapos és együtt szoktunk enni :)
és szépen megtanulta a füttyöket amit fütyültem neki mindig
Totyika a neve,kb 7 hónapos,és nemsokára 2 hónapja,hogy velem van.Álarcos törpe,azt hiszem fiú. A kezemből eszik,néha sikerül megsimogatni is.Szoktam neki fütyülni,és állandóan visszacsicsereg,nagyon édes. Már puszit is majdnem adott. ((:
Nagyon édes Totyika! :)
Nekem 3 hullámos papagájom van: Csipi, Csőri, Csirip.
Csipi és Csőri már a számból eszik, ha odamegyek a kalitkához, már jönnek is oda hozzám és puszikat adnak nekem a számra, orromra, arcomra és játszanak a hajammal!!
Csipi kb. 2 éves
Csőri kb. 1 éves
Csirip pedig még nem régóta van velünk, biztos ő is megszeret majd, ő kb. 8 hónapos körüli lehet. Mindhárom lány egyébként.
Júúúj,mi is zenére szoktuk rázni a fejünket és bólogatunk is,azt úgy szeretjük.:D
Rámszika(amúgy Rámszesz,de ne röhögjetek,mert ha egy macsek lehet Napóleon,mért ne lehetne egy akaratos papagáj Rámszesz??)
Most lesz másfél éves.
Hím.
Ilyen volt,amikor megkaptuk 2 hónaposan:
1 évesen(és most):
Az első képből tudom,hogy nem lehet sokat látni,de jópofa.:D A második kép azért készült mert a régi tükrét(amit már kivettünk,mert tényleg nincs rá jó hatással) leverte és az etető alá tette.lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!