Nagyon csíp a nimfapapagájom, le tudom róla szoktatni valahogy?
Ha csak kalitkán kívül, akkor egyszerűen csak olyan, mint egy dacos kisgyerek, aki még nem akar hazamenni a játszótérről, szóval kint akar maradni, ne piszkáld meg, az az ő játéka... mondaná, ha tudna így beszélni :-) Szerintem csak ennyi. Egyébként tojást tojt már bármelyik? Mert ha igen, akkor tuti, hogy van lány köztük, ha még nem, akkor lehet, hogy tényleg fiú mindkettő. Madarak tojók függetlenül attól, hogy van-e párjuk meg van-e odú, tojhatnak tojást, max. terméketlen. Egyébként odúval tesztelheted is őket, hogy raktok fel egyet nekik, aztán meglátjátok, mit csinálnak.
A csipkedő madarad pedig szerintem ezzel tényleg csak annyit fejez ki, hogy ő a játszótéren akar maradni, és ne zavard meg a territóriumát. :-)
Köszönöm szépen a válaszaitokat, van benn valami.:)
Tojást még nem tojt egyik sem, úgyhogy tudomásul kell vennem, hogy a szakkönyvek személyleírásai nem túl hasznosak, pontosak...:(
Még jelentkezem további kérdésekkel a nem csípős nimfámról...
Foglalkozz vele sokat!!
Megszokja a közelséged,és megnyugszik
De csak védekezésből csinálja,ezért ne tégy hirtelen mozdulatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!