Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hát nem aranyos? (videó)

Hát nem aranyos? (videó)

Figyelt kérdés

Gondoltam csalok egy kis mosolyt az arcotokra. Én behaltam a videón,főleg amikor hintáztatta a másik papagájt. :D

http://www.youtube.com/watch?v=VD_WVRngolM&feature=related

2011. jún. 17. 09:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%
Azrt mondod hogy te is csinálsz egy ilyen madárszobát. DE először keress PÉNZT is !!!És ne próbáljátok meg zsinort kötni a lábára bármilyen madárnak mert az állatkínzásnak minősül, és egyébként is árulnak papagáj hámot amivel ki lehet vinni a madarat ugy hogy nem száll el!DE AZT SEM A KÁBÁRA KÖTIK, HANEM BELE BUJTATJÁk!!!
2011. jún. 17. 11:56
 12/18 A kérdező kommentje:

Lesz pénzem ne félj.Most sincs hiány belőle... (:

Én sem látom,hogy levágták volna a szárnytollait.

2011. jún. 17. 12:04
 13/18 anonim ***** válasza:
11 56: senki nem írta azt, amiről te beszélsz.
2011. jún. 17. 12:20
 14/18 anonim ***** válasza:

6:38-nál látszik hogy csak a legszélső tollát hagyták meg a szárnyán hogy ne legyen csúnya (a meglévők mellett 2 toll épp nő vissza).

6:43-nál látszik a normál hullámos szárnyán hogy csak 2 tolla van.

Kb. 7:01-nél amikor a nimfa megfordul látszik rajta hogy nincsenek meg a szárnytollai mert ha meglennének a végük a farktollai felett lennének.

2011. jún. 17. 13:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Tényleg.Mondjuk én úgy veszem észre ez nem igazán zavarja a madarakat,rájuk kell nézni. Kis édesek. ^^
2011. jún. 17. 15:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Tényleg. De alig van különbség, ha nem mutatsz rá, észre sem veszem. Így viszont nagy becsapás a videó:/
2011. jún. 17. 16:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet hogy ebből a pár képből,jelenetből nem látszik de zavarja őket. Egy madár ha megijed valamitől elrepül de ők ha megijednek hiába repülnek el ösztönösen mert leesnek és megütik magukat amiből súlyos sérülés is lehet. Repülés nélkül sokkal nagyobb a valószínűsége hogy elkapják a szinte mindig halállal végződő aszpergillózis nevű betegséget amit az is okozhat hogy nem tud kiürülni a tüdejükből a por,száraz levegő.
2011. jún. 17. 19:39
 18/18 anonim ***** válasza:
nagyon aranyos.annyira szeretnem ha az enyemek is ilyen szelidek lennenek .es en is mikor nagy leszek berendezek egy madar szobat
2011. jún. 18. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!