Kezdőoldal » Állatok » Madarak » MILYEN papagájt válasszak?...

MILYEN papagájt válasszak? Nem szökik el ha meg akarom röptetni?

Figyelt kérdés

segítséget szeretnék kérni venni fogok 1 papagájt ha lesz választásai lehetőségem milyen fajtát vegyek?

És ha kinti rőpdében tartom akkor nem szökik el?

2011. jún. 14. 07:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Minden papagájt párban kell tartani. Foglalkozhatsz vele 24ből 25 órát is, akkor sem lesz boldog, mert nem erre van szüksége elsősorban.

Egy pár papagájt vegyél. Olyat amihez biztosítani tudsz mindent, amit a fajta megkíván. A pénz nem lehet ennek a kérdése, mikro egy élőlény életéről beszélsz.

Ha szabadon engeded el, el fog repülni 100%. A kalóz vállán azért marad meg, mert megvan vágva a szárnytolla szakszeűen. Bár így is szégyen és gyalázat, mert a madár teljesen kiszolgáltatottnak érzi magát tőle, és abszolut nem biztonságos.

2011. jún. 14. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja, és a válaszaimat nyugodtan pontozzátok le, dugjátok homokba a fejetek. Nekem van igazam.
2011. jún. 14. 22:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ki mondta, hogy nincs igazad, és ki pontozott le? Lehet, hogy azért ül a vállán, bár én nem csonkítanám a madarakat.

A kérdező láthatóan nem fogja fel, hogy legalább kettőt vegyen, úgyhogy többet nem segítek neki. Bár én állatkereskedésből nem vennék... :S

2011. jún. 15. 05:05
 14/19 A kérdező kommentje:
felfogtam de nincs más lehetőségem csak ott tudom meg venni!
2011. jún. 15. 06:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Mondd meg mekkora a kalit,és mondom milyet válassz. (: Ha kezdő vagy,így is úgy is azt mondom,legyen 2 hullámos.
2011. jún. 15. 18:05
 16/19 A kérdező kommentje:
nem tom mekkora az elado mondta h jó lesz!
2011. jún. 15. 18:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Az eladók nem mondanak igazat mert ők minden felesleges,ártó dolgot is rád beszélnek hogy többet fizess (tisztelet a kivételnek).

2 hullámosnak kb. 40x50x70cm-es kalitka kell napi kiengedés mellett.

2011. jún. 16. 11:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja,mert az eladók annyira értenek hozzá...Akkora kalitkát akartak rám sózni 4.500. Ft-ért,amibe a kezem alig fért bele...Nem is tudom,szélességre volt vagy 25-30 cm?Persze ő váltig állította,hogy az elég.Utána átmentünk a másik állatkereskedésbe,vettünk egy szép nagy kalitot 5000-ért.

Ennyit a drága eladókról. (:

2011. jún. 16. 12:22
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönőm a válaszokat
2011. jún. 17. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!