Volt olyan papagájotok, aki mentálisan "összeomlott" a tükör miatt?
Nem vagyok kíváncsi olyanokra, hogy "hallottam róla", "ezt mindenki tudja", "a tenyésztők is megmondták" és "ez tény". Csak azok kommentjeit várom, akiknek volt/van papagájuk, aki konkrétan bekattant a tükörtől.
Tőlük szeretném kérdezni, hogy mi és hogy történt, és mi lett a végkifejlet? Annyit olvasok itt erről, de még olyant nem olvastam, aki saját élményt írt volna, mindenki hivatkozik, és "köztudomást" emleget.
Még annyit, hogy a bélgyulladás, bár a tükör okozza, ennél a kérdésnél nem téma.
Köszönöm, ha elmesélitek tapasztalataitokat.
Nekem is volt egy hullamosom akinel tukor volt.... A francokat volt, tudod miert nem volt? Mert utanna tudtam nezni meg kerdezni, hogy hogyan kell tartani, es csak remenykedni, hogy nem veletlen irtak 234234234 konyvet arrol, hogy miert ne pakoljunk be tukrot meg egyeb marhasagot. Meg mert hallgattam a tenyesztokre.
Annak meg orulok, hogy van itt olyan akinek 4 papagajtol akkora tudasa van mint egy tenyesztonek. Kivancsi lennek ra ha bevinnelek tenyeszetbe, hogy vedd el a jako partol a fiokakat, vajon melyik ujjadat harapnak le eloszor. Vagy a teleltetesre valo felkeszites utan melyik papagaj halna meg 1 het fagy utan hamarabb.
Ismerek olyat aki tobb mint 10 evig tanulmanyozott egy papagaj fajt, erdeklodott roluk, olvasott utannuk, hogy tobb szaz ezerert megvehesse es ne dogoljenek meg mas napra. De itt vannak olyanok akik 4 ev alatt, 4 darab hullamossal mindent tudnak.
Johet a minusz.
De hogy temanal maradjunk:
Szamtalan tukorrel butitott hullamost, nimfat hoznak be akiket en is kesztyuben merek megfogni, hogy karantenoztassam fajtarsai elott, majd 1 het mulva kozejuk merjem engedni. Sajat elethu faja, mindig megoldja a problemat.
De volt mar olyan viselkedes zavaros nagy papi, amire ilyen kutyaknal hasznalatos nyakvedot kellett rakni, hogy ne pusztitsa el magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!