A tyúknak fáj, amikor tojik?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 13:36
11/19 anonim válasza:
Szerintem kb annyira, mikor szarunk 1 nagyot. :D
12/19 anonim válasza:
egy határig rugalmas a nyilás, de ha kétszíkű tojást tojik, akkor megszakadhat a tojóka, és elvérezhet.. azért nem kellemes dolog szerintem.
13/19 anonim válasza:
szerintem annyira faj neki mint amikor szarunk egy nagyobbat ,es :)) ,szentem ha egy tojas letojasa olyan fajdalmas mint egy gyerek leszulese akkor egy tyuk max 2 hetig elne
15/19 anonim válasza:
Napi 1-2 tojás...
Olvass egy kis állatélettant!
Csak az első néhány tojás alkalmával véres a tojás.
Ha nem tojná meg a tojást, az jobban fájna a tyúknak.
16/19 anonim válasza:
nem akkor kotkodácsol amikor épp tojik hanem amikor megvan a tojás!hogy jelezze készen van!(ez náluk egyfajta sikerélmény:))
és igen csak az első pár alkalommal fáj nekik aztán szépen kitágulnak:)
17/19 anonim válasza:
persze ,hogy fáj olyan mintha szorulása lenne és nem tudna szarni , csak nagy nehezen azért a ilyen furcsa károgóhangot mikor kitojja a tojiit.
18/19 anonim válasza:
15:43-as vok!!!
mondom hogy csak az után kotkodácsol amiután tojik!!!!!
közben nem!!!!
(14 tyúk+1 kakasunk van szal konyítok hozzá)
19/19 anonim válasza:
Valóban csak magtojás után kotkodácsol, ez talán egy kapcsolattartó jelzés a többi tyúk számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!