Láttatok már fecskét idén? Már vagy 1,5 hónapja várom őket, de még az egész városban nem láttam. (Nyíregyháza)
Figyelt kérdés
Mi van velük?2011. máj. 12. 14:03
11/15 A kérdező kommentje:
De jó úgy látom akkor többen is találkoztak már velük.
Én is már várom:)
2011. máj. 12. 16:58
12/15 anonim válasza:
Nálunk is megjöttek már, a házunkon lévő fészekbe is beköltöztek. Amugy egyértelműen látszik, hogy évről évre kevesebben vannak. Ezért lettek ők a tavalyi év madarai, mert az elmúlt 10 évben majdnem ötven százalékkal csökkent a számuk. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz tíz év múlva...
14/15 anonim válasza:
Szerencsére hozzánk is megérkeztek, van két fészkünk is az erkélyen, remélem majd lesznek fiókáink is:-)
Egri vagyok
itt megnézheted, hová érkeztek már meg a fecskék
de be is lehet írni, ha megjöttek
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Képzeljétek, pont az nap miután feltettem a kérdést, megjöttek a fecskéink. :))
Úgy örültem!
KÖszi a válaszokat!:)
2011. máj. 14. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!