Mit lehet tenni, hogy a verebek ne piszkítsanak a teraszra?
Tegyél ki egy táblát "Az ajtó elé piszkítani tilos" felirattal, vagy fenyegetsd meg őket bírósági perrel,a kutyust íratsd be vadásztanfolyamra.
Na de félre a hülyeséggel: először ki kellene deríteni mi az oka annak ,hogy oda járnak a verebek,valószínü hogy ott találnak eledelt,vagy épp az eresz alatt fészkelnek.
Ezeket a körülményeket kell megváltoztatni először. A kutya jó dolog,de veréb ellen kevésbé hatásos,viszont egy macska már sokkal hatékonyabb lehetne ezen a téren. Persze nemtudjuk ,hogy családi házról van-e szó,vagy valami másféle lakásról.Aztán van még egy ötletem,bár még nem próbáltam ,de működhet a dolog! A verebek természetes ellenségei a ragadozó madarak. Hogyha készítesz egy vércsére hasonlító madár alakot,és felkötöd egy damilra valahova magasra,hogy a verebek jól lássák,valószínü elilyeszti őket. Na tessék találtam is valami hasonlót bár egy kicsit drágának tartom.
Aki a légpuskát írta azzal tudatom, hogy a veréb védett állat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!