Mit csináljak a papagájommal?
Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van abból, hogy kora reggel, hétvégén is, elkezd csipogni, csicseregni... Nem lehet tőle egyszerűen aludni. Hiába takarom le a kalitkáját, nem használ :S2011. máj. 3. 18:24
11/17 A kérdező kommentje:
:S akkor mit csináljak? :/
2011. máj. 3. 19:53
12/17 anonim válasza:
az enyémek se fulladnak meg évek óta
13/17 Beus35 válasza:
Nálunk este tudják,hogy alukálni kell!
Nincsenek letakarva!
Nagyon ritka ha csipognak éjjel,akkor van valami!
Esetleges megoldás,ha másik szobába teszed!
Én nem takarnám le!
14/17 anonim válasza:
Rakd másik szobába, vagy próbáld őket leszoktatni. Ha csipognak kicsit szidd le őket (persze finoman), de ha csendesek jutalmazd meg őket. Egyébként szerintem nem lehet előre tudni, hogy hangos lesz e a madár, vagy nem. A kérdezőnek nem okoskodni, hanem segíteni kell. Pont azért kérdezte, mert meg akarja tartani a madarat, nem eladni!!!
15/17 anonim válasza:
hova valosi vagy?
amugy ha hallja a külvilágot persze csicsereg. hát te se bírod ki hogy ne beszélj.... engedd ki reptesd.. nekem is attol csendbe maradnak :D
16/17 anonim válasza:
Az amazonom minden reggel ordít :D nemhogy csipog. Akkor kezdi mikor elkezdünk körülötte lenni, mozgolódni. Amég egyedül van, hiába kel a nap jön be a fény el van, alszik, pihen stb. A társaság miatt kezd zajba. Tedd olyan helyre ahol nincsenek körülötte reggel. Nap közben legyen mozgalmas helyen hogy ne unatkozzon, de éjjelre akkor válassz eldugottabb (akár lesötétíthető) helyet.
17/17 A kérdező kommentje:
miért fontos hogy hova valósi vagyok?
amúgy tettem rá egy kicsit vastagabb takarót, a sarkát kicsit felhajtottam, hogy kapjon levegőt. ÉS ez bevált :)
2011. máj. 4. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!