Tippeket, ötleteket várok (? )
Nimfapapagájomnak szeretnék készíteni saját kezűleg játékokat, amikkel feldobhatnám a napjait. Reggeltől estig ki van engedve, de ő gyakran megy vissza a kalitba, mert ott izgalmasabbak a játékok. Csináltam már neki hosszú, fonott kenderzsinórt csomóval a végén, lengőhidat, van benn neki igazi faág, hinták, létra, kislabda, valamivel mindig dolgozik. Még bőven van hely bent, gondoltam egy hálóra (kb 10*10 cm-s lyukakkal), mert nagyon szeret bebújni mindenhova, és ezen mászni is tudna, meg forogni rajta.
Kíváncsi vagyok, Ti miket csináltatok a madaraitoknak, vagy adnátok-e nekem még ötleteket:) Előre is köszönöm!
Első tippem: tanulj meg kérdezni :) Egy érthető kérdésre sokkal inkább rákattint az, aki tud is neked válaszolni. Írd ki még egyszer érthetően, mert a kutya se fog így idenézni.
Például: "hogyan készítsek házilag játékot a nimfapapagájomnak?" - ez kérdés is, érthető is, rögtön lejön belőle hogy mit akarsz, és nem is kell hosszan magyarázni.
Ha van a közeletekben fűzfa akkor vágj belőle pár hosszú,elágazó,vastag ágat és alapos mosás,fertőtlenítés után valahova felállíthatod vagy felülről bedughatod a kalitkába az egyik végét hogy ha kiengeded rá tudjon menni. Az én papagájaim szeretnek mászkálni,hintázni rajta.
Esetleg: [link]
(ha megrendeled akkor szedd le róla a fém játékokat mert fémmérgezést kaphat tőlük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!