Germekláncfű és normál fű adható a hullámos papagájoknak?
Nah, eszik. Nem rajonganak érte, de eszik.
Sajnos SEMMI mást a magon kívül nem esznek meg, csak a salátát, és most ezt a gyermekláncfüvet. Ja és gőzömnincs mi az a tyúkhúr.
Sajnos másképp nem tudom változatossá tenni az étrendjüket.
Mag vagy zöld. Semmi más.
A szőlőt próbáltam most, de kipakolták a ketrecből azt a pár szemet... Murok a homokba kerül... a főt tojás esetében meg inkább éhenhalnak...
Hogy foghattam ki két ilyen válogatós madarat?
Ez a tyúkhúr. Minden réten az év szinte minden napján megtalálható, és azt a legválogatósabbak is megeszik. Amúgy egymástól tanulják ám, hogy nem esznek meg semmit.. Az én két hullámosom szintén ilyen volt, csak tyúkhúr, madáreledel és alma, amit megettek, semmi más. Aztán a sors hozott hozzánk egy nem válogatós nimfát, látták tőle, hogy ehető a répa, a főtt tojás, stb is, azóta, ha a nimfa eszik rendesen, ők is odamennek (maguktól még mindig nem). De persze a nemevésre nem egy új papagáj a megoldás, hogy mi azt én sem tudom:D
megvan mi a tyúkhúr...
és tényleg odavannak érte. Totál buknak rá.
Köszi srácok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!