Hullámos és törpepapagáj elvannak egy röpdében?
Figyelt kérdés
Vagy milyen papagájjal lehet a törpéket összerakni?2011. ápr. 2. 20:20
1/6 krameri válasza:
a törpepapagáj hírhedten agresszív fajta. Én úgy tudom, még saját fajtársaikat is csak nehezen tűrik, nem ajánlatos más madarakkal együtt tartani. Állatkereskedésekben is azért vannak mindig külön kalitkában más madaraktól.
2/6 anonim válasza:
A törpe más madárfajjal nem fér meg mert nagyok agresszív.
Egymást csak úgy viselik el a párok hogy ha egyszerre kerülnek be egy számukra új,idegen röpdébe.
3/6 anonim válasza:
Elég nagy röpdében a törpék megférnek fajtársaikkal, de más madarakkal NEM!
4/6 anonim válasza:
Nekem a fekete fejű törpéknek a legjobb barátjuk Piszke a hullámos és nagyon szeretik egymást :)
5/6 anonim válasza:
Előző-a te törpéid nagyon különlegesek de talán csak azért barátságosak mert még fiatalok.
6/6 anonim válasza:
Fiatalok még de szerintem már nem fogják bántani egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!