Mi a legfurcsább hang amit a madarad ki tud adni?
úristeeen xD de aranyos :D szétröhögtem a fejem rajta :D
ezt a videót csak úgy találtad,vagy a te madarad?
Nem, nem az enyém, ez egy nagyon híres videó, ami a neten kering. Ismered az eredeti számot? Let the bodies hit the floor.
Nekem egy szajkóm volt, ami egy Mo.-n is honos varjúféle, amik szintén nagyon jó hangutánzók. Az én fütyülésemet és beszédemet tudta reprodukálni, de hallottam már olyanról, hogy kocsinyikorgást utánzott. Egyébként ragadozó madarak hangját is ki tudják adni, amivel a természetbne védekeznek, hiszen ezzel a trükkel távoltartják maguktól a ragadozókat.
Ezt nem is tudtam a szajkókról...érdekes :)
Amúgy ismerem a számot,kedvenceim közé tartozik :D
Az én madaram az ugyanúgy utánozza a szomszéd macskája nyávogását(ikerházba élünk a szomszédnénivel, és néha átjárnak a házba a két macska).
De ugyanúgy "nyikorog", mint az ajtó, meg a vezetékes telefon csörgését is sűrűn halok tőle! De beszél is, mondogatja, hogy szép madár vagyok! Meg azt is sűrűn hallo9m tőle, hogy szeretlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!