Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért nem isznak a papagájaim?...

Miért nem isznak a papagájaim? Részletesen lent.

Figyelt kérdés
Két napja óriáskalitkára cseréltük a normál méretű kalitkánkat. Két hullámospapagájunk volt, hozzájuk érkezett az óriáskalittal egy nimfa is. Az itatók megmaradtak, ugyanazt tettük be, ami volt eddig, jól megközelíthető helyre, az etetők mellé. Mégsem hajlandók odamenni, az egyik hullámost láttam egyetlen egyszer inni azóta, a többieket egyszer sem, és őt sem többször. Mi lehet az oka? Eddig nem volt semmi probléma. Mellesleg esznek, és játszanak rendesen, jól érzik magukat, nem látok rajtuk semmi változást.
2011. márc. 15. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom, hogy ha megtalálták tényleg az itatót, akkor isznak ők, csak pont amikor nem láttad
2011. márc. 15. 17:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Remélem, h így van, de itt vannak mellettem egész nap (ünnep lévén a mai napom csak az övék volt), és a kalitkának arra a részére konkrétan nem mennek. Érintetlen a kedvenc kajájuk, a tyúkhúr is, csak az etetőtálkából csipegetik a magot.
2011. márc. 15. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat, és nem sokszor isznak. Úgy se ülsz ott minden percben hogy nézzed öket, az is lehet hogy addig amíg nem figyeled öket, akkor isznak.
2011. márc. 15. 17:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy oka van, hogy feltettem a kérdést, és nem az, hogy nem vettem észre. 20 éve tartunk papagájokat, és egész eddig nem fordult elő ilyen. Ha valakinek van rá tippje, hogy mi lehet, azon kívül, h nem ülök mellettük, és nézem őket állandóan, azt megköszönném.
2011. márc. 15. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!