Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Segitség nemtudom hogy igaz-e?

Segitség nemtudom hogy igaz-e?

Figyelt kérdés

-Volt 2 papagályom...egy fiú és egy lány a lány elpusztult... Nemtudom hogy igaz e hogy e-miatt a fiú bánatában elfog pusztulni.

-Ha megakarom tanítani valamelyiket akkor álítólag ketté kell vágni a nyelvét igaz-e?

2011. márc. 15. 16:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Veszel neki új párt? Ha nem akkor tegyél be neki játékokat de ne tükröt,csengőt.
2011. márc. 16. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:

En 13. szulinapra kaptam egy hullamos papagajt. Tobb mint 10 evig elt. Tok egyedul volt es nem a banatba halt bele hanem mert oreg volt.

Az elejen felt nagyon de megszokott. Sokat kell vele foglalkozni. En mindig az asztalomra raktam leckeiras kozben es ahogy irtam a papirra o rendszeresen lecsipte a rotring ceruzanak a veget. Eloszor ovatosan haverkodtunk, mert nagyon csipett, de aztan megszeretett. Annyira megszelidult az evek alatt, hogy mikor leraktam a foldre es fekudtem a padlora, mindig az arcomhoz szaladt es a szempillammal jatszott. Mikor kiengedtem, hagytam hogy szabadon repkedjen a lakasban. Anyu feltetele az volt, hogy utana az uruleket takaritsam, de nem veszes.

Nagyon elvezte egyik szobabol atrepulni a masikba. Amikor kitartottam a kezem, akkor rault az ujjamra es hagyta hogy megfogjam es visszarakjam a kalitkaba.

A nyelvehez NE nyulj!

2011. márc. 29. 00:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meghalna ha ketté vágnád szegény nyelvét, aki ezt tanácsolta az nemnormális, és ha te megteszed akkor pedig az állatkínzó megnevezés enyhe kifejezés lesz rád. Szerintem vegyél neki egy új párt.. én legalábbis ezt tenném. Ebbe az esetben nehezebben tanítható a beszédre, de inkább érezze jól magát és csak csipogjon, minthogy beszéljen, de lelki beteg legyen..
2011. ápr. 2. 18:21
 14/15 Beus35 ***** válasza:

Vegyél neki másik párt,mert depis lesz!!

És ne vágasd a nyelvét,ha szereted ilyet nem csinálsz!!!!!!

2011. ápr. 3. 17:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Rendben veszek neki mási párt nekem az eggyik évfolyamtársam mondta telefonba de kicsit _-_-_ az az ember.Énis csodálkoztam ,hogy ezt mondja.De annyira mondta hogy az úgy van.Ezért megkérdeztem.
2011. ápr. 4. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!