Segitség nemtudom hogy igaz-e?
-Volt 2 papagályom...egy fiú és egy lány a lány elpusztult... Nemtudom hogy igaz e hogy e-miatt a fiú bánatában elfog pusztulni.
-Ha megakarom tanítani valamelyiket akkor álítólag ketté kell vágni a nyelvét igaz-e?
En 13. szulinapra kaptam egy hullamos papagajt. Tobb mint 10 evig elt. Tok egyedul volt es nem a banatba halt bele hanem mert oreg volt.
Az elejen felt nagyon de megszokott. Sokat kell vele foglalkozni. En mindig az asztalomra raktam leckeiras kozben es ahogy irtam a papirra o rendszeresen lecsipte a rotring ceruzanak a veget. Eloszor ovatosan haverkodtunk, mert nagyon csipett, de aztan megszeretett. Annyira megszelidult az evek alatt, hogy mikor leraktam a foldre es fekudtem a padlora, mindig az arcomhoz szaladt es a szempillammal jatszott. Mikor kiengedtem, hagytam hogy szabadon repkedjen a lakasban. Anyu feltetele az volt, hogy utana az uruleket takaritsam, de nem veszes.
Nagyon elvezte egyik szobabol atrepulni a masikba. Amikor kitartottam a kezem, akkor rault az ujjamra es hagyta hogy megfogjam es visszarakjam a kalitkaba.
A nyelvehez NE nyulj!
Vegyél neki másik párt,mert depis lesz!!
És ne vágasd a nyelvét,ha szereted ilyet nem csinálsz!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!