Melyik papagájra igaz ez?
1. vagyok
Hát nem tudom igazából csak a személyes tapasztalatomat osztottam meg. Az én nimfám szinte meg sem szólal :D csendben ül egész nap mégcsak nem is rosszalkodik, csak néha duruzsol. Lehet azért, mert már öregebb, de fiatalabb korában sem volt annyira rossz madár. Pedig sosem volt befenyítve. :D
"És minden nap ki van engedve? Foglalkoztok vele eleget? Nehogy aztán kiderüljön, hogy depressziós... :D De mondom, lehet egyénfüggő. :-)"
Igen. Mindennap kiengedjük. Foglalkozni foglalkoznánk, ha hagyná magát. Akárhányszor játszani akartam vele nem engedte. Tudom is , hogy miért. Mert nagyon megharagudott ránk, mert muszáj volt levágni a szárnyát.:S Azóta nagyon az ellenségének tekint ránk. Sajnos. De amúgy szeretjük. Remélem nem depressziós.
Nekem 2 nimfám 1 hullámosom és 1 királypapagájom van. Kevés ember szerint halk madarak(külön-külön) de szerintem még akkor sem hangosak amikor hazajövök és mind a 4 torkaszakadtából üvölteni kezd hogy üdvözöljön és hogy engedjem ki.
Tehát azt hogy neked mi elviselhető és mi nem csak te tudhatod.
Nem tőből vágtuk le. Az elején annyi volt a baj, hogy állandóan repkedett és sose tudtuk elkapni.
És megkérdeztünk valakit, azt mondták, hogy a végéből valamennyit lelehet vágni. Egyébként csak a végéből vágtunk le, én nem voltam benne mert kicsi voltam szóval nem volt beleszólásom nem tudtam, hogy emiatt megsértődhet:D. De egyébként mindig újranőtt a toll a szárnya végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!