Hullámos papagájnál mit jelent a tollborzolás (pufi), és a hányás?
Ezt a két tünetet vettem észre nála hirtelen...
beteg, vagy esetleg az is lehet, hogy majd tojni fog?
Szerintem ez a két kombináció nem jót jelent!
Tojás rakást még nem láttam,
de félő nem-e beteg!!
Egy lábon áll??
Mert az jót jelent!!
Eszik??
Én vagyok az, neki volt ez a tolltépése. De már kinőtt a tollazata javarészt, szinte teljesen. Kapott társat, kapott vitamint, kapott atkaölőt.
És ma este ezt vettem észre, hogy felborzolt a tollazata, és néha hány is szegény. Evett is az előbb kicsit. Két lábon áll jelenleg és úgy alszik...az nem lehet, hogy tojni fog esetleg? ha nem, akkor mi baja van? és mit hogyan gyógyítsam meg?
Engedd ki repülni!!
Egy lábon van már,mert akkor jobban van,úgy jól érzik magukat,közben csicsegnek!!
Igen, már jól van. Egy lábon áll és csiripel is, minden rendben van vele szerencsére. Csak azt nem értem, miért hullik ennyire a tolla...
Szeretném majd őket kiengedni repülni, csak még nem szelídek. A Csipike nem fél tőlem, de nem áll rá az ujjamra, csipked inkább finoman. Csőri még nem szelíd, ő még fél. Hosszú idő, mire teljesen megszelídülnek, de rajta vagyok a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!